Mèdia 27/11/2012

Usain Bolt anima la nit en una disco de Barcelona

L'home més ràpid del món va celebrar el premi al Millor Atleta de l'Any, que havia rebut hores abans, amb una sessió de discjòquei en una coneguda sala de la capital catalana. Bolt també es va atrevir a rapejar i ballar

Hugo De Cominges
1 min
Usain Bolt anima la nit  en una disco de Barcelona

Usain Bolt va aprofitar al màxim la seva estada a Barcelona. Si dissabte recollia de les mans del príncep Albert de Mònaco el prestigiós premi al Millor Atleta de l'Any, a la nit no es va quedar curt: va enfilar cap a la discoteca Opium, on va protagonitzar un autèntic espectacle. L'esportista jamaicà es va posar darrere els plats, des d'on va oferir una sessió de discjòquei per a tots als assistents de la sala. El públic va ballar amb entrega les cançons punxades per l'inesperat DJ, que no va parar de moure's al ritme de la música.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però Bolt no es va conformar a punxar discos, sinó que fins i tot es va atrevir a empunyar el micro i entonar uns rapejats dignes dels millors MC. I si això no fos prou per embadalir l'audiència, l'home més veloç del món també va posar-se a ballar a sobre de l'escenari, en una demostració que va durar gairebé mitja hora. Tampoc no hi van faltar els seus característics gestos victoriosos. El jamaicà va ensenyar que, un cop acabada la seva carrera esportiva, sempre li quedaran cartutxos per animar la nit.

Hores abans, Bolt, doble campió olímpic dels 100, 200 i 4x100 m i pentacampió mundial, va explicar a la cerimònia de premis de la Federació Internacional d'Atletisme que el seu objectiu era "córrer tan ràpid com fos possible i recuperar a Moscou el títol mundial dels 100 metres".

stats