Vodafone estrena un programa sobre sèries per a YouTube

'Esto no es una serie' serà 'talk show' d'humor amb entrevistes, monòlegs, gags i concursos

Vodafone estrena aquest dimarts  Esto no es una serie, un programa setmanal centrat en el cinema i les sèries. El programa, presentat per l'humorista canari Aarón Gómez, s'emetrà cada dijous a través de YouTube (tot i que el primer capítol s'oferirà en dimarts) i posteriorment estarà disponible a la carta per als clients de Vodafone TV. Al portal de vídeos no es podrà recuperar el programa sencer, però sí que s'hi trobarà una selecció dels fragments més destacats. A més, s'oferiran continguts exclusius per a Facebook, Instagram i Twitter.

Produït per La Coproductora i dirigit per Javier Gómez (exdirector de  Papel, el dominical d' El Mundo, i expresentador d'informatius de Telemadrid),  Esto no es una serie adoptarà la forma d'un  talk show amb entrevistes, monòlegs, esquetxos, paròdies, concursos i altres continguts, amb estètica vuitantera i molt sentit de l'humor. Cada capítol comptarà amb diversos convidats (el primer dia seran Sergio Peris Mencheta i Cristina Castaño) i se centrarà en un tema concret (per exemple, els malvats). El programa s'enregistrarà en directe i davant un públic que hi participarà activament. De moment se n'han encarregat 35 lliuraments. 

Segons el director de Vodafone TV, Ignacio García-Legaz, la plataforma té la vocació de convertir-se en "l'agregador de cinema i sèries més gran del món", i aquest programa pretén "rescatar-ne el millor i descobrir les passions ocultes que generen en nosaltres". La companyia assegura que el nou format intentarà consolidar-se com "el programa de referència per als amants del cinema i les sèries".

Més continguts de