Publicitat
Publicitat

Audiències

Will Smith converteix 'El hormiguero' en líder del 'prime time'

Antena 3 completa el domini de la nit amb 'El número uno', que es va imposar en la seva franja

La visita de l'actor nord-americà Will Smith al programa d'Antena 3 'El hormiguero' va convertir l'espai que presenta Pablo Motos en el més vist del 'prime time' a Catalunya, amb 476.000 espectadors i una quota de pantalla del 15,2%, la tercera millor dada del programa des que va arribar a la cadena de Planeta al setembre. Antena 3, a més, va saber aprofitar el bon rendiment d''El hormiguero' per mantenir el lideratge durant la segona part del 'prime time'. 'El número uno', que estrenava ubicació en dimecres, va tenir 416.000 espectadors i un 'share' del 19,6%, un registre que també és dels millors que ha obtingut el programa.

La principal alternativa a l'oferta d'Antena 3 va ser el documental 'Voluntaris', que TV3 va emetre dins l'espai 'Sense ficció' com a prèvia a 'La Marató per la pobresa' d'aquest diumenge i que va tenir 369.000 espectadors i un 11,6% de quota. TV3, a més, va situar el 'Telenotícies migdia' al primer lloc del rànquing diari, amb 626.000 espectadors, i el 'Telenotícies vespre' al segon, amb 524.000.

El canal públic va tancar el dia com la cadena més vista a Catalunya, amb un 14,9% de 'share'. Per darrere, Antena 3 va arribar al 13,2%, i Telecinco, al 12,4%.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT