Mèdia 02/10/2018

Acusat un professor d’'OT 2018' d'intrusisme professional

El Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport carrega contra Gotzon Mantuliz

Ara
1 min
Gotzon Mantuliz

BarcelonaEl nou professor de gimnàs de l’Acadèmia, Gotzon Mantuliz, podria tenir els dies comptats després d’haver rebut una acusació d'"intrusisme professional". La polèmica s’ha destapat després que el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya (COPLEFC) hagi enviat un comunicat en què assegura que "està estudiant amb els serveis jurídics la millor manera d’actuar" davant del que considera "una falta de preparació professional del nou professor de forma física i vida sana".

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Col·legi recorda que el cas de Mantuliz suposa una nova anomalia en el programa de Gestmusic, perquè en l’edició anterior ja van acusar d’intrusisme professional la preparadora física Magali Dalix. Una situació que es va resoldre després que l’entrenadora fes la seva inscripció al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC).

D’altra banda, el COPLEFC alerta en el mateix comunicat que a partir del dia 1 de gener del 2019 expiarà la moratòria que encara permet exercir a les persones que no disposin de formació oficial. "Qui ho faci sense formació oficial després d’aquesta data pot veure’s afectat pel règim sancionador previst".

stats