Mèdia 06/04/2014

"He rebut fotos editades del meu fill amb una bala al cap", Ada Colau a Risto Mejide, en 10 frases

La portaveu de la PAH diu que "si no ens queda cap altra solució, hem de molestar ses senyories", i que "un escarni no és violència"

Ara
2 min
Ada Colau, a 'Viajando con Chester' | CUATRO

BarcelonaLa portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, ha estat entrevistada per Risto Mejide al programa 'Viajando con Chester' (Cuatro), aquest diumenge a la nit.

Us n'oferim un resum amb les 10 frases més destacades.

1. "Els suïcidis són el fracàs total, el que no s'ha pogut evitar. Molta gent ens diu a la PAH que li ha passat pel cap llevar-se la vida per la situació econòmica que viu".

2. "La senyora Cristina Cifuentes [delegada del govern espanyol a Madrid] m'ha assenyalat com a filoterrorista. A mi m'han amenaçat de mort, a casa meva i per 'e-mail'. I he rebut fotos editades del meu fill amb una bala al cap".

3. "Tenim presidents del govern [espanyol] que ens han mentit tantes vegades! Tant amb Bárcenas com el qui negava la bombolla immobiliària i deia que tenim el sistema financer més robust".

4. "El meu fill crida 'Sí que es pot' quan veu els senyals de stop pel carrer [pels cartells de 'Stop desnonaments']".

5. "A la hipoteca no hi posa que si la perds et quedes amb el deute que et queda".

6. "¿Per no assenyalar Emilio Botín em diuen que he d'assenyalar el meu veí? Això és fer trampa".

7. "A les hipoteques caldria posar-hi 'Aneu amb compte', com als paquets de tabac".

8. "L'actual ministre d'economia (que és qui se suposa que ens ha de treure de la crisi) té una llista de fracassos al seu expedient del sector, i ara ens vol donar lliçons d'economia".

9. [sobre els escarnis] "El senyor Esteban González Pons és diputat, ha de respondre davant la població. Si no ens queda cap altra solució, hem de molestar ses senyories".

10. "Un escarni no és violència, no agredim a ningú [...]. Una democràcia saludable necessita ciutadans que protestin. Ha arribat el moment de la desobediència".stats