Mèdia 19/06/2018

Alba Florejachs i Gemma Lligadas seran les 'coachs' d''El got d'aigua'

El guanyador del concurs d'oratòria de TV3 gaudirà d'una estada de deu dies a Silicon Valley

Ara
1 min
Alba Florejachs i Gemma Lligadas

BarcelonaL'actriu Alba Florejachs i la professora d'argumentació d'Esade Gemma Lligadas seran les 'coachs' d''El got d’aigua', el nou concurs d'oratòria que TV3 estrenarà a la tardor i que, tal com va avançar l’ARA, presentarà Samantha Vall.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Florejachs, que forma part de la plantilla d'actors del 'Polònia', ajudarà els concursants a “fer brillar la posada en escena dels seus discursos”. Lligadas, per la seva banda, serà la responsable d'estructurar el contingut dels missatges per tal que sigui “coherent i efectiu”. Elles dues formaran el jurat, juntament amb una tercera persona del món de la comunicació que canviarà en cada entrega.

En el programa hi participaran 20 joves d'entre 15 i 22 anys, que cada setmana viuran una experiència sorpresa. A partir d'aquesta vivència hauran de crear un discurs d'un minut i mig que haurà de convèncer el jurat i el públic. Després d'onze capítols, els tres millors concursants arribaran a la final. El guanyador gaudirà d'una estada de deu dies a Silicon Valley, dins el marc del programa de comunicació i emprenedoria d'EduCaixa, de l'Obra Social La Caixa.

stats