Mèdia 17/01/2022

Andreu Buenafuente prepara un programa per a RTVE Catalunya

L'objectiu d'aquest nou projecte és "millorar les audiències" amb "un programa de qualitat"

Àngel Català
1 min
Andreu Buenafuente a Late Motiv, el programa que presentava a #0

BarcelonaL'incert futur professional d’Andreu Buenafuente després del comiat definitiu de Late motiv, el seu programa per a #0, sembla haver arribat al seu final. José Manuel Pérez Tornero, president de Radiotelevisió Espanyola, ha avançat en unes declaracions que estan negociant amb el comunicador i còmic la creació d'un nou programa de televisió per al circuit català de TVE.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons recull Europa Press, es tractaria d’un espai de cinc capítols i cada un d'ells estaria dedicat a un gran humorista. Tal com ha explicat Pérez Tornero, l’objectiu d’aquest nou projecte és “millorar les audiències” amb “un programa de qualitat” per a la desconnexió de TVE a Catalunya. Pel que fa a la remuneració que percebria l’humorista, el president de RTVE ha aclarit que és un tema que s’està parlant amb El Terrat, la productora encarregada d’engegar el projecte, i no amb Buenafuente.

Després del final de Late motiv el 23 de desembre passat, l’humorista català no ha acabat de desvincular-se del tot de Movistar +, ja que alguns dels nous projectes que està preparant formaran part de la programació de la plataforma, segons va confirmar El Terrat. Buenafuente, que feia set anys que estava al capdavant del late night, encara no ha fet oficial quines són les noves propostes que treballa amb Movistar+.

stats