ARA
Mèdia 01/03/2011

El mapa de l'atur català, portada de l'ARA

El nou llibre de Joaquim Maria Puyal i els Oscars són els altres temes destacats

Redacció
1 min
Portada Ara 1 de març

BarcelonaL'ARA destaca en la seva portada d'aquest dimarts el 'mapa de l'atur català'. És el tema del dia, del qual es remarca que el Baix Penedès, amb un 14,6%, i l'Anoia, amb un 13,9% lideren les comarques amb més atur. De la mateixa manera, augmenten els aturats de llarga durada i el 18,4% no reben cap mena de prestació ni subvenció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La presentació d'Aicnàlubma, el nou llibre del periodista Joaquim Maria Puyal, és un altre tema de la portada de l'ARA. “Puyal es mulla” diu un titular acompanyat per dues cites destacades del llibre. El diari també inclou un especial de 6 pàgines sobre els Oscars, amb tots els detalls de la gran gala del cinema.

Un altre dels temes de portada de l'ARA és que Salut atura el 60% d'inversió i premiarà els hospitals productius. El subtítol d'aquesta informació apunta que el conseller Boi Ruiz vol fulminar el model d'atenció sanitària de proximitat. Finalment, s'informa que el cost de la il·luminació de les carreteres es reduirà un 50%.

Els articles de l'escriptor i semiòleg Umberto Eco, de l'advocada Gemma Calvet i del genetista David Bueno completen la portada de l'ARA de dimarts.

stats