Mèdia 24/05/2019

Atresmedia i els Javis preparen una sèrie sobre la Veneno

La ficció vol mostrar "la realitat LGTBI a Espanya des dels anys 60 fins a l'actualitat"

Ara
1 min
Cristina Ortiz, coneguda com la Veneno, l'octubre del 2016

BarcelonaJavier Ambrossi i Javier Calvo portaran a la televisió la vida de la Veneno. La seva productora, Suma Latina, en coproducció amb Apache Films, prepara 'Veneno', una sèrie per al grup Atresmedia que narrarà “la vida i la mort” de la vedet transsexual Cristina Ortiz, coneguda com 'la Veneno' i que va morir amb 52 anys el novembre del 2016.

La ficció s’inspira en les memòries oficials d’Ortiz, titulades '¡Digo! Ni puta ni santa' i signades per la periodista Valeria Vegas, que també participarà en el guió de la sèrie. Més enllà de resseguir la vida de la Veneno, que es va fer popular durant els anys 90 arran de les seves participacions en el 'late show' de Telecinco 'Esta noche cruzamos el Misisipi', la sèrie pretén narrar “la història de la realitat LGTBI a Espanya des dels anys 60 fins a l’actualitat” a través d’una “heroïna implacable”, segons Atresmedia.

Els Javis diuen que “en una vida tan intensa com la de la Veneno els gèneres es barrejaran, i variaran en cada etapa de la seva vida”. “'Veneno' serà un homenatge a totes i tots els que estan relegats a l’última fila i lluiten a cops per arribar a la primera”, afegeixen els creadors de la sèrie.

stats