Estils 09/11/2016

Mor La Veneno després de quatre dies en coma

La policia sospita que es va donar un cop al cap després de consumir alcohol i ansiolítics

Efe
1 min
La Veneno ha mort aquest dimecres als 52 anys

MadridLa vedet Cristina Ortiz, coneguda com La Veneno, ha mort aquest dimecres als 52 anys a l'hospital La Paz de Madrid, segons han confirmat a Efe fonts del centre sanitari.

Ortiz havia ingressat a l'hospital dissabte després de patir un fort cop al cap com a conseqüència d'un accident domèstic. Les primeres investigacions apunten que havia consumit alcohol i ansiolítics, tot i que no es descarta cap altra hipòtesi. Els responsables de la investigació precisen que a la casa no hi havia cap indici que algú hi hagués entrat per robar-li o agredir-la.

La parella de l'artista la va trobar inconscient, i després que la traslladessin a l'hospital va ser operada. Des de llavors estava en coma induït.

Nascuda com a home a Adra, Almeria, el 1964, amb el nom de José Antonio, La Veneno va arribar a ser Mister Andalusia el 1989. Segons relatava al seu llibre de memòries, 'Ni santa ni puta', publicat recentment, després de traslladar-se a Madrid va decidir transvestir-se i dedicar-se a la prostitució.

El periodista Pepe Navarro la va fitxar el 1996 com a col·laboradora del seu 'late show' de Telecinco 'Esta noche cruzamos el Misisipi', i l'any següent se la va endur a Antena 3 amb 'La sonrisa del pelícano'. Gràcies a aquests espais, La Veneno va saltar a la fama i va fer algunes gires per Espanya com a vedet. Posteriorment participaria també en alguna pel·lícula pornogràfica.

Entre el 2003 i el 2006 va estar tancada a la presó acusada d'un delicte d'estafa –va cremar intencionadament el seu pis per cobrar l'assegurança–, i en sortir va denunciar que havia estat víctima d'abusos i violació durant la condemna, motiu pel qual va tornar a ser protagonista d'alguns programes del cor.

stats