Mèdia 07/10/2013

"Vull que la gent sigui feliç, i si això passa per la independència no passa res, no li tinc por": Jorge Javier Vázquez a 'El convidat', en 10 frases

El presentador rep Albert Om a Madrid i parla de la seva infantesa, de la feina, de la independència i de moltes coses més

Ara
2 min
Albert Om, amb Jorge Javier Vázquez, a 'El Convidat' | TVC

BarcelonaEl presentador de televisió Jorge Javier Vázquez ha estat el protagonista d''El convidat' d'aquest dilluns. El periodista ha rebut Albert Om a Madrid, i hi ha parlat de la seva vida professional, molt lligada a polèmiques constants. També han passat per Sant Roc, per conèixer els orígens del presentador amb la seva mare i les seves germanes.

Jorge Javier Vázquez ha explicat moltes coses sobre la seva infantesa i una joventut molt solitària, a més de parlar de Catalunya i la independència. Us n'oferim un resum amb les 10 frases més destacades.

1. "La gent creu que sóc molt més segur del que realment sóc. És la imatge que tenen de mi. Tinc sort perquè la gent m'accepta. I qui no, no em suporta perquè em veu a totes hores".

2. "Els qui fem televisió no tenim per què transmetre uns valors. Si teoritzés sobre la meva feina em tornaria boig. Intento fer el mínim mal possible i fer-ho d'una manera correcta".

3. "M'ha costat tenir una relació sana amb els diners. He passat de viure a una zona complicada de Badalona a tenir una situació privilegiada econòmica, i costa acostumar-se a això".

4. "En una època em retornava molt contra les crítiques, i algunes me les mereixia. Però ara ja han deixat d'importar-me".

5. "Estic orgullós de moltes de les coses que hem aconseguit al Sálvame. Sobre el contingut, cada cop em sorprenen menys coses, perquè ja hi porto cinc anys".

6. "De petit tenia por que a les reunions de pares de l'escola algun nen em digués 'marica', i que els meus pares ho sabessin".

7. "Vaig estar a punt d'entrar a l'Opus Dei, i si no ho vaig fer va ser pel meu pare. No m'hi volia enfrontar".

8. "Em fa molta vergonya parlar en català. El meu pare volia que el parlés, i a mi em fa molta ràbia no parlar-lo".

9. "Si el meu pare estigués viu, ara seria independentista, perquè era votant convençut de Jordi Pujol, amb un sentiment catalanista molt marcat. Em volia inculcar aquesta passió, i ho va aconseguir. Aquí Madrid hi tinc moltes bregues, perquè em sento molt català".

10. "Per principis, no dic mai que no a res. Vull que la gent sigui feliç, i si això passa per la independència, tampoc passa res, no li tinc por. Em seguiré sentint català. La decisió no ha de suposar problemes, ens acomodem i prou, com sempre fem. Però no sé encara què votaria a la consulta".

stats