Mèdia 23/05/2017

La web El Comidista farà el salt a la televisió de la mà de La Sexta

La cadena d'Atresmedia prepara un format sobre el món de la gastronomia dirigit per Mikel López Iturriaga

Ara
1 min
Mikel López Iturriaga, responsable de la web, serà el presentador del nou programa

BarcelonaEl Comidista, una web de gastronomia en funcionament des del 2009, començarà una nova etapa a televisió. Segons ha informat avui La Sexta, estan preparant una adaptació per a la petita pantalla de la web que durà per títol 'El comidista TV' i que serà presentat per Mikel López Iturriaga, impulsor de la web. L'espai serà un programa gastronòmic que vol mantenir els elements que han fet triomfar la proposta en línia, com l'humor, les referències a la cultura pop i l'actualitat i un llenguatge accessible a tots els públics.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el comunicat, la cadena d'Atresmedia assegura que el programa tindrà un "format gens convencional" que s'estructurà en capítols temàtics en els quals es tractaran de manera propera i informal qüestions com si "el sucre és un verí demoníac o si la truita de patates està amenaçada internacionalment". A part de López Iturriaga, també participaran en el programa col·laboradors experts -habituals de la web- que oferiran diversos punts de vista, receptes i trucs de cuina i llocs gastronòmics d'interès. També passaran pel programa convidats que posaran a prova al presentador. De moment, La Sexta no ha donat detalls de quan s'estrenarà.

A més de ser el responsable d'El Comidista, López Iturriaga col·labora habitualment amb 'El País' i el programa 'Hoy por hoy' de la cadena Ser. Anteriorment havia estat vinculat a Canal+, 'El país de las tentaciones' o l''ADN'. En la seva vessant gastronòmica, s'ha format a l'escola Hofmann i ha publicat tres llibres de cuina, tots sota el paraigua d'El Comidista: 'Las recetas de El Comidista', 'La cocina pop de El Comidista' i 'Las 202 mejores recetas de El Comidista'.

stats