Publicitat
Publicitat

Jaume Peral: "La derrota del Barça no ajuda TV3 en termes d'audiència"

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach; el director de TV3, Jaume Peral, i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, compareixen al Parlament

La presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Núria Llorach, i els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Jaume Peral i Saül Gordillo, han comparegut aquest divendres davant la comissió parlamentària de control als mitjans públics. És el primer cop que responen a les preguntes dels diputats des que TV3 va caure al tercer lloc del rànquing d'audiència, al gener.

La sessió s'ha iniciat amb l'aprovació, per unanimitat, d'una proposta de resolució presentada per Catalunya Sí que es Pot que pretén "democratitzar" la televisió pública i crear mecanismes que permetin als ciutadans "decidir què volen veure", segons ha exposat la diputada Jèssica Albiach. En la seva opinió, TV3 ha de recuperar no només el lideratge d'audiència sinó també "el lideratge moral".

Més enllà d'això, Jaume Peral ha reconegut que la derrota del Barça aquest dimarts al camp del PSG, que pràcticament deixa l'equip blaugrana fora de la Lliga de Campions, és una mala notícia per a la cadena. "No ens ajuda en termes d'audiència", ha lamentat.

Per la seva banda, Núria Llorach ha avançat que s'està estudiant "quin seria el cost addicional" de fer arribar a les Illes Balears tot el contingut íntegre de TV3, sense les actuals limitacions territorials pel que fa als drets d'algunes emissions, especialment les esportives. "Estem treballant amb tots els territoris de parla catalana per poder tenir un espai de comunicació català", ha afegit.

Postveritat

Més continguts de