Mèdia 16/06/2021

'Crims' renova per una temporada més a Catalunya Ràdio

La nova entrega de l'espai de 'true crime' s'estrena el 30 d'agost

ARA
1 min
Carles Porta a l'estudi de Catalunya Ràdio

BarcelonaCarles Porta seguirà posant llum a la foscor almenys una temporada més. Catalunya Ràdio ha anunciat que ha renovat el programa Crims per a una temporada més, la quarta. L'espai de true crime tornarà a l'antena de l'emissora pública amb nous casos d'assassinats a partir del 30 d'agost i s'emetrà els dissabtes i els diumenges de nou a deu del vespre. A més, també estarà disponible a través de la web i l'aplicació de Catalunya Ràdio.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'episodi més seguit d'aquesta temporada, que va acabar a l'abril, ha sigut el dedicat a la mort del càmera de televisió Mario Biondo, marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva i que va aparèixer sense vida al pis que compartien al barri de Las Letras de Madrid. Segons ha detallat l'emissora, aquest episodi ha superat les 1.700.000 reproduccions a la carta i en directe.

Crims és un dels programes de més èxit de la ràdio pública i també de TV3, on s'emet una versió televisiva del mateix espai. Recentment, el programa de televisió ha estat guardonat amb un premi Ràdio Associació per ser ”una proposta audiovisual excel·lent que, tot i mostrar la cara més fosca de l'ésser humà, presenta la narració dels fets d'una manera trepidant detallant el procés de les investigacions, la seva complexitat i les dificultats per trobar la veritat".

A més de renovar Crims, Catalunya Ràdio també ha anunciat la continuïtat d'El búnquer, distingit amb el premi Ràdio Associació al millor programa de ràdio.

stats