Mèdia 18/05/2017

L'ARA debat: Què és la nova política?

Dijous 25 de maig, Antoni Bassas conversarà amb Joaquim Valdivieso i Daniel Gamper en l'última xerrada del cicle 'Diàlegs de Pedralbes'

1 min
L'ARA debat: Què és la nova política?

En la darrera dècada han sorgit partits i moviments polítics a Europa que s’agrupen sota el paraigua de la “nova política”: Podem, la CUP, Syriza, el Movimento 5 Stelle. Amb aquest concepte es designen sobretot moviments que han passat a ocupar l’espai polític dels partits tradicionals d’esquerres. La 'novetat' d’aquests partits serà l’assumpte de la discussió. És a dir, en què consisteix la seva novetat? ¿Obeeix només a la pèrdua de pes específic dels partits tradicionals o són la causa d’aquesta pèrdua?

Joaquim Valdivieso, professor titular de filosofia i treball social de la Universitat de les Illes Balears, i el filòsof Daniel Gamper reflexionaran amb Antoni Bassas per trobar respostes a les preguntes en el quart diàleg de Pedralbes organitzat pel monestir de Pedralbes en col·laboració amb l’ARA.

El diàleg de Pedralbes “Què és la nova política?” tindrà lloc dijous 25 de maig a les 19 h al monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona).

Per poder assistir-hi, els interessats s’hi poden inscriure aquí.

stats