Mèdia 04/03/2020

La 2 dedica un programa a dones de diversos àmbits professionals

Julieta Serrano, Bárbara Lennie i Helena Ezquerro protagonitzen l'estrena de 'Mujeres en La 2'

Albert Castellví
1 min
Les actrius Julieta Serrano, Helena Esquerro i Bárbara Lennie

BarcelonaLa 2 estrena aquest dijous (23.30 h) un programa que posarà el focus en les experiències professionals de dones que treballen en diversos sectors. Es tracta de Mujeres en La 2, un format que combina reportatges i entrevistes i que, en cada capítol, donarà veu a tres dones que comparteixen professió però que pertanyen a tres generacions diferents: una jove que tot just iniciï el seu camí en el món laboral, una altra que es trobi a la meitat de la trajectòria professional i una tercera en el tram final de la seva carrera.

La intenció, diu la cadena, és “conèixer de primera mà, d’una manera propera i íntima”, la tasca professional de cadascuna d’elles i, després, reunir-les “en un lloc emblemàtic de la seva professió” per tal que “ofereixin una conversa enriquidora i comparteixin les seves experiències, dubtes, punts de vista, enfocaments i reflexions” sobre la seva feina.

El programa arrencarà amb l’emissió dels dos primers capítols, dedicats a les actrius (Julieta Serrano, Bárbara Lennie i Helena Ezquerro) i les investigadores. La resta d’episodis estaran protagonitzats per jutges, cantants, dones solidàries, influencers, esportistes i migrants.

stats