Mèdia 03/07/2020

Descobreix amb l'ARA tots els secrets per preparar un gintònic

El diari ofereix el llibre de Vador Lladó 'El secret del gintònic a casa'

Ara
1 min
Descobreix amb l'ARA tots els secrets per preparar un gintònic

BarcelonaAmb l'arribada de l'estiu, l'ARA ofereix un llibre ideal per als amants dels còctels que tinguin ganes d'aprendre a preparar gintònics per gaudir-ne des de casa. A partir de dimarts i fins al dia 14 de juliol, els lectors de l'ARA podran aconseguir, per 18,95 euros, El secret del gintònic a casa, un llibre escrit pel periodista Vador Lladó que proposa receptes sorprenents per elaborar aquest còctel i consells per aconseguir triomfar com a amfitrió oferint als convidats la beguda amb més adeptes del moment.

Al llibre, editat per Ara Llibres i amb pròleg del xef Juan Mari Arzak, hi tenen espai des de les ginebres més sofisticades fins a les tòniques de marca blanca, els estris indispensables per preparar un bon gintònic, els gustos, les calories, les textures i tots els trucs i secrets per aconseguir el còctel perfecte.

Per aconseguir El secret del gintònic a casa caldrà presentar al quiosc el cupó que hi haurà a la contraportada del diari durant els dies de la promoció. En el cas dels subscriptors digitals, podran descarregar-se el cupó des de l'Espai del Subscriptor. A més, a partir d'aquest diumenge i fins al 19 de juliol, el llibre també es podrà adquirir a través d'aquest enllaç.

stats