Ràdio
Mèdia 27/04/2012

Eduard Pujol, nou director de RAC1

El fins ara coordinador de continguts de l'emissora substitueix Eugeni Sallent, que aquest divendres ha deixat el càrrec per assumir la direcció de TV3. Joan Guilarte dirigirà RAC105

Ara
2 min
Eduard Pujol

BarcelonaEduard Pujol, fins ara coordinador de continguts de RAC1, és el nou director de l'emissora, en substitució d'Eugeni Sallent, que avui ha abandonat oficialment el càrrec després de ser nomenat nou director de TV3. En una nota feta pública aquest divendres, el grup Godó destaca que el nomenament de Pujol representa una "aposta per la continuïtat" i per la "gent de la casa".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pujol es fixa com a principial objectiu "protegir" tot allò que ha convertit RAC1 en líder de la ràdio a Catalunya, tal com va constatar l'últim EGM, que va atorgar-li 708.000 oients. Però el nou director afegeix que "més enllà del lideratge, l'antena respira la complicitat" que s'ha establert amb els oients, i defineix els treballadors de la ràdio com "els aliats del dia a dia de milers de catalans". En aquest sentit, Pujol considera que "la creativitat, el talent i la il·lusió" són els ingredients que han convertit l'emissora en "referència social".

Abans d'accedir a la coordinació de continguts de RAC1, l'estiu del 2010, Pujol havia estat director i subdirector de Barça TV, on havia arribat procedent de Catalunya Ràdio. Allà havia treballat a les ordres de Jordi Basté –l'actual director d''El món a RAC1'– com a sotsdirector de l'espai esportiu nocturn 'No ho diguis a ningú'.

RAC105 estrena director

La reestructuració derivada del comiat d'Eugeni Sallent ha portat també a la creació del càrrec de director de RAC105. Joan Guilarte, que ha estat coordinador de continguts de l'emissora musical des de fa vuit temporades, assumirà aquest nou càrrec, amb el compromís de "continuar apostant pels nous artistes i pels concerts més interessants".

Guilarte havia treballat anteriorment en diverses emissores musicals, com Los 40 Principales, M80 i Cadena Dial, a més d'haver coordinat l'apartat de música dels premis Ondas i de col·laborar amb la revista 'Rolling stone'.

stats