Mèdia 25/07/2013

Especial informatiu sobre l'accident de Santiago aquesta nit a TV3 i el 3/24

El Canal 24 Horas també oferirà un especial sobre el sinistre

Ara
1 min
ACCIDENT TRÀGIC 
 El descarrilament del tren Alvia que cobria la ruta entre Madrid i Ferrol va deixar més d'una trentena de morts i desenes de ferits.

BarcelonaTV3 i el 3/24 emetran aquest dijous a la nit un programa especial titulat 'Tragèdia a Galícia' en què resumiran tota la informació que s'ha generat durant les últimes 24 hores en relació amb el descarrilament d'un tren a Santiago de Compostel·la i analitzaran les possibles causes del sinistre. Joan Torruella, que aquest dimecres ja va presentar l'especial improvisat del 3/24, presentarà aquest espai, que començarà a les 22.30 h i tindrà una hora de durada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda de diverses connexions amb els equips de TV3 desplaçats a Galícia, el programa comptarà amb la presència de quatre experts en diversos aspectes relacionats amb l'accident: Jordi Julià, enginyer de camins, canals i ports i expert en infraestructures ferroviàries; Francesc Xavier Flores, director general d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre; Marta Sànchez, professora associada de transport ferroviari a la UPC i experta en senyalística, i Andrés Cuartero, especialista en psicologia clínica i situacions d'emergència i professor a l'Idec, UPC.

Per la seva banda, TVE també oferirà un programa especial a través del Canal 24 Horas. El programa, presentat per Inmaculada Gómez-Lobo, començarà a les 22.10 h i inclourà entrevistes a l'alcalde de Santiago, Ángel Currás; el president del Col·legi d'Enginyers, la psicòloga del Samur Teresa Pacheco i un maquinista de tren.

stats