Mèdia 13/06/2018

'El foraster' estrenarà sisena temporada a la tardor

Tot i haver estat en perill per la situació econòmica de TV3, el programa tindrà una nova entrega

Ara
1 min
'El foraster'  estrenarà sisena temporada a la tardor

BarcelonaTV3 ha anunciat avui que 'El foraster' ja té en marxa la sisena temporada del programa, que es començarà a rodar pròximament. El programa, presentat per Quim Masferrer, tornarà a la graella de la televisió pública a la tardor.

'El foraster' és un dels programes insígnies de TV3 i un dels més seguits per la seva audiència. La cinquena temporada va obtenir una quota de pantalla mitjana d'un 19,6% i 492.000 espectadors i es va acomiadar de l'audiència amb un últim capítol que va marcar un 'share' del 21,7% i 539.000 espectadors de mitjana.

Tot i els seus bons resultats, el programa ha estat en perill arran del forat pressupostari de TV3, derivat de la nova llei de l'IVA, el dèficit arrossegat del 2017 i la caiguda d'ingressos publicitaris. De fet, aquesta situació va provocar que la direcció de la cadena contractés només mitja temporada de la cinquena entrega i que busqués finançament específic per poder reprendre el programa. Finalment, l'aprovació per part del nou govern de la Generalitat d'una partida de 20,4 milions d'euros permetrà a TV3 tenir el marge econòmic necessari per poder dissenyar una programació competitiva.

stats