Mèdia 09/07/2021

El futbolista Joaquín Sánchez presentarà un programa a Atresmedia

El grup mediàtic li dedicarà també una sèrie documental

2 min
El futbolista Joaquín Sánchez

BarcelonaJoaquín Sánchez aterra a Atresmedia. El popular futbolista ha tingut des de sempre un idil·li amb la petita pantalla, que ara agafa més envergadura. A Joaquín ja se l'ha vist com a convidat en diferents programes en els quals ha aconseguit captar l'atenció del públic, i ara farà el pas definitiu de la mà del grup mediàtic d'Antena 3. Ho farà amb dos projectes en què ell és el gran protagonista: Joaquín, el principiante –un programa d'entreteniment i entrevistes– i una sèrie documental sobre la seva trajectòria dins i fora dels terrenys de joc. Tots dos projectes estan produïts per Atresmedia TV en col·laboració amb Proamagna.

En cada un dels programes d'entrevistes, un professional molt conegut i respectat ajudarà Joaquín a desvelar tots els secrets de la seva feina. L'esportista coneixerà la vida de diferents cantants, actors, cuiners, presentadors, celebrities i esportistes d'altres disciplines.

D'altra banda, Sánchez, que suma 51 internacionalitats amb la selecció espanyola, aprofundirà en totes les fites de la seva carrera esportiva en la seva sèrie documental, que narrarà ell per primer cop. "Assumeixo aquest nou repte amb respecte, amb ganes d'aprendre i amb tota la il·lusió del món. Espero que tots els espectadors d'Atresmedia també gaudeixin amb mi i coneguin millor la meva història", diu Sánchez sobre aquest nou repte professional.

"He participat en molts programes de televisió, però res és comparable amb la il·lusió que et produeix conduir el teu propi programa", afegeix. Sánchez és el jugador que més partits ha disputat en tota la història de la Lliga. Després d'haver passat per alguns dels millors clubs estatals i haver complert el somni de jugar amb la selecció espanyola, el futbolista penjarà les botes definitivament als 40 anys al club sevillà del Betis.

stats