Mèdia 21/02/2022

HBO Max admet que es planteja no fer més 'spin-offs' de 'Joc de trons'

El responsable de continguts de la plataforma, Casey Bloys, ha dit que només rodaran històries que siguin realment interessants

L.M.
2 min
Imatges del rodatge de 'La casa del dragón'.

El furor per Joc de trons està remetent a HBO. Casey Bloys, responsable de continguts de la plataforma, ha admès en una entrevista a TV Line que no hi ha garanties que el servei continuï endavant amb els seus plans de fer diversos spin-offs de la seva sèrie més popular. Poc després de la finalització de Joc de trons, HBO va assegurar que preparava quatre continuacions, però finalment només se n'ha fet realitat una, La casa del dragón. "No hi ha garanties de res. No estem intentant omplir un calendari en què hi hagi una preqüela cada any o res per l'estil. Només farem les històries que realment ens interessin", ha detallat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les declaracions de Bloys coincideixen amb el final del rodatge de La casa del dragón, anunciat per George R.R. Martin, responsable de l'univers de Joc de trons, a través de les xarxes socials. L'escriptor ha dit que està molt content amb el resultat de la sèrie.

La primera temporada de La casa del dragón té 10 episodis i es basa en la novel·la Fuego y sangre, publicada l’any 2018 per George R.R. Martin. És per això que es trasllada 300 anys abans dels esdeveniments que explica Joc de trons i se centra en la dinastia dels Targaryen. El repartiment principal el formen Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D'Arcy i Paddy Considine, i tant el guió com la direcció van a càrrec de Ryan Condal i Miguel Sapochnick, als quals Martin ha qualificat d’increïbles: “Em trec el barret davant d’ells i tot el seu equip”.

La data d’estrena de la sèrie encara és un misteri, però Martin, conscient de les ganes dels fans de conèixer aquesta data, s’ha avançat a les preguntes i ha donat algunes pistes: “Aquesta primavera? Improbable. Potser a l’estiu? Podria ser. Tardor? Qui ho sap”, amb la qual cosa deixava entreveure que, tot i que l’estrena no serà imminent, sí que serà el 2022. 

stats