TELEVISIÓ
Mèdia 30/08/2012

La família d''El hormiguero 3.0' creix amb l'arribada de Petancas, la cosina de Trancas i Barrancas

Maxi Iglesias conduirà 'Oculistas' i la secció d'Anna Simón es dirà 'Mundo cuqui'

Ara
1 min
Petancas, la nova incorporació de 'El hormiguero 3.0'

BarcelonaLa segona temporada d''El Hormiguero 3.0' arribarà, aquest dilluns, més carregada de sorpreses. Trancas i Barrancas tenen una nova companya: Petancas, la seva cosina. Es tracta d'una formiga amb problemes de sobrepès i asma que, a causa de la crisi, ha hagut de deixar de viure al seu palau i ha de compartir pis amb les altres dues formigues. Aquest dijous, durant la presentació del programa, també s'ha revelat que la secció presentada per Anna Simón es dirà 'Mundo cuqui'. La presentadora parlarà d'estètica i ha declarat que el seu objectiu és "fer riure a 'El hombre de negro'".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre fitxatge d'aquesta nova etapa és Maxi Iglesias, conegut pel seu paper a 'Física o Química'. L'actor conduirà una secció que s'encarregarà de crear la trama d'una sèrie de ficció anomenada 'Oculistas'. Cada setmana, els espectadors escolliran què passa a la història i podran aparèixer-hi.

Pablo Motos ha declarat que 'El Hormiguero' "vol fer un homenatge a l'optimisme". El presentador ha tret importància als bons resultats de la temporada passada i pretén "aconseguir l'audiència necessària perquè no els facin fora". Motos vol que la gent "passi una bona estona i s'oblidi dels problemes".

stats