"NANNYGATE A L'ESPANYOLA"
Mèdia 10/03/2011

Intereconomía busca les pessigolles a Zapatero amb la seva exdona de fer feines

La cadena i el seu diari, La Gaceta, destapen el seu particular “Nannygate a l'espanyola” a partir de la dona que va treballar “cobrant en negre” per l'aleshores líder de l'oposició

Redacció
1 min

BarcelonaIntereconomía remena on faci falta per desprestigiar el president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. La Gaceta, diari d'aquest grup, publica una informació sobre la dona de fer feines que el líder del PSOE va tenir a casa seva entre els anys 2001 i 2003. Ella és Isabel Laranjeira, que denuncia que mentre treballava a casa de la família Zapatero “no em van donar d'alta a la Seguretat Social i em pagaven en negre”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A més, la cadena de televisió ha emès aquest migdia algun fragment de l'entrevista a Laranjeira i anuncien que aquest dijous a la nit, al programa El Gato al agua, emetran més fragments d'una entrevista. El “reportatge” complet del que anomenen “el Nannygate” a la espanyola s'emetrà dissabte a la nit, però aquest divendres La Gaceta publicarà la segona part del seu treball d'investigació.

La dona es dedicava a la neteja de cases per 800 pessetes l'hora, però va passar a treballar només per Sonsoles Espinosa i van acordar un preu de 500 pessetes, segons explica. “A vegades em deixava diners de menys, jo no els agafava, i en reclamar-ho, em deia que s'havia equivocat”. Són alguns dels detalls en què aprofundeix la investigació dels periodistes de la cadena.

stats