Televisió
Mèdia 23/05/2013

'El intermedio' no es va emetre aquest dimecres per "motius tècnics"

El programa va ser substituït per un resum dels millors moments. L'emissió prevista, centrada en l'entrevista a Aznar, s'oferirà aquest dijous

Ara
1 min

BarcelonaEl programa de La Sexta 'El intermedio' no es va emetre aquest dimecres "per motius tècnics", "aliens a la voluntat" del programa, segons van informar els responsables de l'espai a través d'un tuit pocs minuts abans de les 22.00, és a dir, quan l'espai ja hauria hagut d'estar en marxa. "Per raons exclusivament tècniques, avui [dimecres] no podem emetre el programa. Demà farem el mateix... Hem guanyat un dia de descans", comentava, amb humor, el mateix compte de Twitter uns minuts després.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'edició de dimecres, que estava previst que es dediqués a comentar l'entrevista del dia abans a José María Aznar –que s'havia emès a Antena 3, el canal principal del mateix grup al qual pertany La Sexta– va ser substituïda per un resum dels millors moments de programes anteriors, però els responsables de l'espai van deixar clar que aquest dijous oferiran exactament els mateixos continguts que havien preparat per dimecres.

stats