Mèdia 15/10/2020

Ivan Labanda deixa 'Polònia' per assumir "nous projectes"

L'actor ha explicat que el capítol que s'emetrà avui és l'últim en què ha participat

Ara
1 min
Ivan Labanda caracteritzat com a Quim Torra

BarcelonaDesprés de set anys sent un dels seus actors principals, Ivan Labanda deixa Polònia. Ho ha anunciat ell mateix a través de Twitter amb una piulada en què detalla que s'acomiada del programa per començar "una nova etapa professional". "Han estat uns anys preciosos en què he format part d'un equip meravellós i inoblidable. Gràcies per fer-me un forat a la família", ha dit l'actor, que ha especificat que el d'avui és l'últim programa en què apareixerà.

L'intèrpret, extremadament versàtil, ha assumit fins a 65 personatges diferents, entre els quals hi ha Quim Torra, Miquel Iceta, Felipe González, Oriol Junqueras, Ramon Gener, Gabriel Rufián o Boi Ruiz. Amb una important trajectòria en el teatre musical, Labanda ha protagonitzat alguns dels números musicals més recordats del programa.

No és l'únic canvi que acusa, doncs, el Polònia aquesta temporada. A banda d'haver incorporat nous personatges com el metge Oriol Mitjà i el meteoròleg Francesc Mauri, alguns personatges han canviat d'encarnació. És el cas de Pere Aragonès, que ha deixat de ser Cesc Casanovas i ara se'l tornen Xavi Espinosa i Jordi Soriano. Casanovas també ha deixat d'assumir Pilar Rahola i ara és una actriu, Judit Martín, qui imita la tertuliana.

stats