Graelles
Mèdia 31/05/2023

L’equip de ‘XL’ assumirà les tardes de Catalunya Ràdio a l’estiu

El magazín matinal tornarà a recaure en Marina Romero

2 min
Marta Montaner, Roger Carandell i Juliana Canet, presentadors de l''XL', en una imatge promocional

BarcelonaLa temporada regular encara els últims compassos i, abans d’assistir al mercat de fitxatges, hi ha temps per fixar la graella dels mesos d'estiu. En el cas de Catalunya Ràdio, la principal novetat és a la franja de la tarda: durant les setmanes que Elisenda Carod i el seu equip facin vacances, els conductors del magazín nocturn XL Marta Montaner i Roger Carandell seran els encarregats d’assumir l’antena entre les 4 i les 7, segons ha pogut saber l’ARA en exclusiva. La decisió es pot llegir com un reconeixement a la feina feta l’estiu anterior, quan el duo va substituir Roger Escapa al capdavant d'El suplement (sense Juliana Canet, l'altra copresentadora de l'espai nocturn, que malgrat tot va mantenir una presència més reduïda, en forma de secció setmanal). L’XL forma part dels esforços de l’emissora pública per rejovenir l'audiència. En l’últim EGM va obtenir una audiència de 40.000 oients diaris, entre 11 i 12 de la nit.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per al programa dels caps de setmana, que serveix com a plataforma de prova de nous talents durant el juliol i l’agost, l’escollit enguany és Albert Montilla. Periodista, jurista, professor de comunicació política a la UB i director de l’agència creativa Vintanys, treballa a Catalunya Ràdio des de fa set anys i ha col·laborat en diversos mitjans i programes especials de TV3.

Mentrestant, El matí de Catalunya Ràdio repetirà la fórmula de l’any passat i serà Marina Romero qui substituirà Laura Rosel durant la temporada estival. Actualment, Romero forma part de l’equip de La tarda de Catalunya Ràdio amb Elisenda Carod, centrada sobretot en la primera hora més informativa. Adam Martín, que l'havia conduït l'any passat, se centrarà en desenvolupar productes podcast. Actualment presenta el Revolució 4.0, per malaltia de Xantal Llavina.

La temporada d'estiu ha de començar el 10 de juliol i s'acabarà en una data sense tancar a partir del 20 d'agost. L'emissora encara no ha decidit si la convocatòria d'eleccions generals espanyoles alterarà aquesta previsió.

stats