Mèdia 09/09/2015

L’actor Jon Hamm es divorcia

Joan Callarissa
1 min
L’actor Jon Hamm es divorcia

BarcelonaMolts homes i moltes dones que es miraven la sèrie Mad men van convertir Jon Hamm, l’actor que encarnava el protagonista, Don Draper, en un dels homes més desitjats del planeta. En aquell moment ell tenia una parella amb la qual va saber resistir l’embat. Hi ha estat un total de 18 anys, gairebé dues dècades, en les quals també hi ha hagut estones de debilitat, amb l’alcohol com a pitjor enemic.

Ara, però, 18 anys després, a Hamm i a l’actriu i cineasta Jennifer Westfeldt se’ls ha acabat la corda. La parella ha explicat a la web del US Magazine que es divorcien. “Amb molta tristesa, hem decidit separar-nos després de 18 anys d’amor i d’una història compartida. Seguirem sent un suport l’un per a l’altre, en totes les formes possibles, per tirar endavant”, han expressat al citat mitjà.

Hamm, de 44 anys, va conèixer la seva ja exdona -de 45- en una festa de la qual van sortir agafats de la mà. La seva unió, que la premsa de Hollywood mai havia posat en dubte -els tenia com un model a seguir-, no tenia tan bona salut com semblava. “Han estat lluitant durant un temps, però al final han decidit separar-se. És trist...”, ha assegurat una font pròxima a la parella.

Entre les possibles causes de la ruptura hi ha l’addicció a l’alcohol de Hamm. Tot i que a principis d’aquest any l’actor va acabar un procés de rehabilitació, una hipotètica recaiguda podria haver minat la continuïtat del matrimoni. De fet, el procés de desintoxicació de Hamm va durar només 30 dies.

stats