Mèdia 02/12/2013

"Als nois els fa més ràbia que guanyi jo": Laia Sanz, a 'El convidat', en 10 frases

La pilot de motos rep Albert Om a Seva i parla de la seva carrera, del Dakar, i de molt més

Ara
2 min
La pilot de motos Laia Sanz, protagonista d''El Convidat' d'aquest dilluns | TVC

BarcelonaLaia Sanz ha estat la protagonista d''El convidat' d'aquest dilluns. La pilot de motos ha rebut Albert Om a Seva i ha parlat de la seva carrera, del Dakar, i de moltes coses més. Us n'oferim un resum amb les 10 frases més destacades.

Una dona en un món d'homes

1. "Competir amb els nois quan ho he fet bé sí que em fa sentir una satisfacció diferent. Als nois els fa més ràbia que guanyi jo, que no pas un pilot que potser és pitjor que jo, però que és noi".

2. "De petita m'havien dit marimacho, per anar amb moto. Però no té sentit. No perds feminitat ni ets menys dona per anar amb moto".

3. "Em puc guanyar bé la vida amb les motos, però perquè sóc la número u. Si fos la dos, no podria. És complicat (...). Si hagués sigut un noi, segurament hauria guanyat més del doble de diners".

Passió per les motos

4. "El dia que pitjor ho vaig passar va ser quan vaig fer 25 hores seguides amb la moto. Vam sortir a les 4:30 del matí, vam tenir uns problemes amb el motor que vam intentar solucionar, i després ja remolcada fins les 5 del matí del dia següent".

5. "He arribat a tancar els ulls damunt la moto, al Dakar. Quan em passa, paro".

6. "Tinc alguna superstició. Porto una medalla de Sant Antoni que em va regalar la meva àvia. Quan tenia 4 o 5 anys em van atropellar el dia de Sant Antoni. L'he dut els tres anys que he fet el Dakar".

7. "Em vaig passar els 10 últims quilòmetres del Dakar plorant. No havia plorat mai d'aquella manera. Quan vaig arribar, no podia ni parlar".

8. "Tot m'ha passat gràcies a les motos. La vida que faig, molts dels meus amics, l'Andrea [la seva parella]. I el pitjor, les enveges (...). Pel fet de ser noia alguns patrocinadors i els mitjans tenen més interès en mi que en els nois.".

9. "Jo volia ser metge. I m'hagués agradat molt, i encara ho penso. Però acabaria la carrera i ja m'hauria de jubilar!".

10. "Si tingués un fill no m'agradaria que anés a córrer al Dakar. Que anés amb moto o fes trial sí. Però el Dakar és molt perillós".

stats