Ràdio

Laura Rosel fitxa per Jordi Basté

La periodista s'ha estrenat aquest dimarts amb una píndola d'opinió

À.G.
1 min
Laura Rosel

BarcelonaHan estat només 25 segons, però d'un elevat poder simbòlic. Laura Rosel ha debutat aquest dimarts com a col·laboradora d'El món a RAC1, el magazín matinal que presenta Jordi Basté. El fitxatge és rellevant, tenint en compte que, durant les tres temporades anteriors, la periodista va dirigir i conduir El Matí de Catalunya Ràdio, a l'emissora pública, que n'és competència directa. En una breu peça d'opinió, Rosel reflexionava a l'entorn de la decisió d'Anne Hidalgo de marxar d'X, la xarxa coneguda abans com a Twitter. "Aquí és on seguim alguns (per no dir tota la resta), enganxats a un scroll infinit maníac, cruel i a vegades destructiu", ha reflexionat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rosel ja havia treballat per a RAC1 anteriorment. Va ser responsable de l'informatiu matinal durant les tres primeres temporades de Jordi Basté a la ràdio del grup Godó, i col·laborava fent segones veus al seu programa. A més, va presentar durant tres estius el Via lliure dels caps de setmana. Després va saltar a la CCMA, on va destacar com a presentadora del Preguntes freqüents i, a Catalunya Ràdio, fent el magazín dels matins. Tot i que el seu contracte preveia un quart any, finalment la direcció de l'emissora es va decantar per canviar i designar Ricard Ustrell com a substitut.

En aquesta entrevista a l'ARA publicada la setmana passada, Rosel reflexionava sobre la seva trajectòria professional i una sortida de la ràdio pública de la qual en denunciava les formes.

stats