Mèdia 25/07/2021

‘Madres’ comptarà amb Antonio Velázquez i José Manuel Seda entre el repartiment

S’uneixen a Núria Roca i Aida Folch per a la producció de la tercera temporada

V.N.
1 min
El repartiment de la tercera temporada de 'Madre'

Dues noves incorporacions al càsting de Madres: Antonio Velázquez, conegut per Libertad i 30 monedas, i José Manuel Seda, que també estarà al final de La casa de papel. La ficció d’Amazon Prime Video i Mediaset produïda per Alea Media ja no comptarà amb Belén Rueda però sí amb la seva filla, Belén Écija. La tercera temporada s’estrenarà pròximament a Amazon Prime Video, on ja es poden veure en streaming les primeres dues, mentre que Telecinco només ha emès 8 capítols de la primera temporada i ha anunciat que reprendrà l’emissió de cara a la tardor. 

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Andrés Cabrera serà el personatge que interpretarà Antonio Velázquez, un professional i carismàtic portaveu del consell de direcció de l’Hospital de Los Arcos. La seva vida sembla perfecta, però rere tanta correcció reprimeix la seva homosexualitat per por que, si la fa pública, perdrà l’oportunitat d’assolir el seu somni i convertir-se en ministre de Sanitat. Els plans se li complicaran quan aparegui el Mikel, un jove MIR sindicalista, i comencin a sentir una inevitable atracció. 

José Manuel Seda es convertirà en Tobías Benassat, un cirurgià enamorat de l’Àfrica, aventurer i compromès amb la salut de les persones. En una de les seves expedicions va conèixer la Blanca Robledo (Núria Roca), amb la qual va tenir una efímera però apassionada història d’amor. Els seus camins es tornaran a trobar quan la Blanca li truqui per demanar-li ajuda i ell ho deixi tot per anar a trobar-la; i qui sap si recuperar el que van tenir.

stats