Mèdia 19/08/2021

Mor als 33 anys l’actor de ‘Spartacus’ Francis Mossman

Encara es desconeix la causa de la mort de l’actor que va encarnar Vitus a ‘Spartacus’

Valentina Neira
1 min
Francis Mossman a la sèrie 'Spartacus: Sangre y arena'

BarcelonaL’actor neozelandès Francis Mossman establert a Austràlia, conegut per haver donat vida a Vitus a la sèrie Spartacus: sangre y arena, va morir el 14 d’agost passat a la seva casa de Sydney als 33 anys, segons ha informat avui la seva representant. la seva família ha fet públic un comunicat a través del Daily Mail Australia en què confirmen que l'actor es va suicidar aquest cap de setmana i que feia temps que patia problemes de salut mental.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mossman va debutar en el món de la interpretació l'any 2006 amb la sèrie Shortland Street. Amb The amazing extraordinary friends va posar el peu a la ficció infantil i va passar per la pel·lícula The Richmond family massacre abans de participar a Spartacus, el projecte pel qual se’l coneix més. Després d’això va protagonitzar un paper a The horizon, on es donava visibilitat a la comunitat gai de Sydney, i més recentment havia col·laborat al curt titulat Dis-connect

Kathryn Rawlings, la representant de Mossman, i l’agència de representació de l'actor han compartit el missatge següent: “Amb un profund dolor us comuniquem la de Francis Mossman. El Francis ha format part de KR Actors Whanau durant molts anys i era molt estimat per la indústria i pels seus companys. Sempre era un raig de llum i un pou de positivitat i diversió. El trobarem molt a faltar. Els nostres cors estan amb el Francis i la seva família durant aquests temps tan difícils”.

stats