Mèdia 04/03/2014

Neus Bonet, nova degana del Col·legi de Periodistes

Substituirà Josep Maria Martí a partir del 18 de març

Ara
1 min
Neus Bonet / CATALUNYA RÀDIO

BarcelonaNeus Bonet es convertirà en la nova presidenta del Col·legi de Periodistes de Catalunya a partir del 18 de març. La Junta Electoral de l'entitat ho ha anunciat aquest dimarts després que la seva candidatura, Més periodisme, fos l'única que s'havia presentat a les eleccions per renovar la cúpula del Col·legi. Bonet, fins ara vicedegana de l'organisme, és l'actual editora i presentadora de l'informatiu 'Catalunya migdia' de Catalunya Ràdio, i va presentar 'El matí de Catalunya Ràdio' la temporada 2008-2009.

La nova degana substitueix Josep Maria Martí, que ha ocupat el càrrec durant els últims quatre anys i que també forma part de la candidatura de Bonet, igual que Marc Vidal, Teresa Turiera, Jordi Navarro, Núria de José, Ramon Besa, Jordi Basté, Sílvia Cobo, Carles Prats, Ismael Nafria, Mònica López, Alicia Oliver, Gemma Torrents, Francesc Canosa i Laia Forés. Pel que fa a les delegacions territorials, quedaran encapçalades per Sara Sans a Tarragona, Joan Ventura a Girona, Sílvia Tejedor a les Terres de l'Ebre, Rafael Gimena a Lleida i Gonçal Mazcuñan a la Catalunya Central, de nova creació.

La candidatura Més periodisme ha quedat proclamada automàticament un cop s'ha certificat que tenia els avals i suports necessaris per presentar-se. Aquest és el procediment previst en els estatuts del Col·legi per als casos en què una única candidatura concorre a les eleccions.

stats