Mèdia 03/06/2013

Penélope Cruz podria ser la nova noia Bond

Seria l'actriu de més edat en encarnar aquest paper, ja que l'interpretaria amb 40 anys

Ara
1 min

BarcelonaL'actriu espanyola Penélope Cruz podria ser la nova protagonista femenina de la propera pel·lícula de James Bond. Segons publica Yahoo!, la madrilenya estaria en negociacions amb els productors per aparèixer al film. Tal com explica una font a aquest portal web, "els productors han intentat que Penélope participés en les cintes anteriors, però mai estava disponible per altres compromisos. Les negociacions han estat sobre la taula durant un temps i ara estan treballant en els detalls del contracte".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La mateixa font afirma que "serà una noia Bond estupenda. Les noies Bond són sempre llestes i sexis, i Penélope és així". No obstant, el fitxatge de Penélope Cruz seria també notícia, ja que es convertiria en la noia Bond de més edat de totes les que han interpretat aquest paper. Seria més gran que l'actriu britànica Honor Blackman, que va interpretar el personatge de Pussy Galore a 'Goldfinger' quan tenia 39 anys. Cruz en tindria 40.

Tot i això, hi ha mitjans que ja donen per feta aquesta notícia i asseguren que serà ella l'elegida. 'La Vanguardia' afirma que Cruz apareixerà en la pròxima entrega del film de l'agent 007 i que seguirà els passos del seu marit, Javier Bardem, que va fer de dolent a l'últim lliurament de la col·lecció Bond, 'Skyfall'. Si és així, Cruz serà en el lloc que han ocupat altres intèrprets de la gran pantalla com Ursula Andress o Halle Berry.

stats