Ràdio
Mèdia 24/08/2012

Pepa Fernández continuarà al capdavant de 'No es un día cualquiera' a RNE

Fa unes setmanes s'havia anunciat que havia estat cessada. Yolanda Flores substitueix Toni Garrido a les tardes

Ara
1 min
Pepa Fernández presenta el programa 'No es un día cualquiera'

BarcelonaPepa Fernández continuarà sent la presentadora del programa 'No es un día cualquiera', els matins dels caps de setmana a RNE. L'emissora estatal ho ha anunciat en un comunicat en què presenta la nova temporada, que arrencarà el 3 de setembre, i que desmenteix les informacions que, fa unes setmanes, apuntaven que Fernández havia estat cessada després de tretze temporades al capdavant d'aquest espai.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En canvi, el relleu de Toni Garrido a les tardes ja és un fet. La seva substituta serà Yolanda Flores, amb un programa que s'emetrà de 16.00 h a 19.00 h i del qual encara no s'ha avançat el nom. Sí que s'ha revelat, en canvi, que el magazín matinal canviarà de denominació, i passarà a dir-se 'El día menos pensado'. Tal com ja s'havia anunciat a mitjans de juliol, l'espai serà conduït per Manolo HH.

Una altra de les novetats per a la nova temporada serà la inclusió d'un espai de música clàssica que s'emetrà cada dia de 15.00 h a 16.00 h. 'Los clásicos' serà presentat per Carlos Santos i Mikaela Vergara. Pel que fa a les matinades, 'La noche en vela', amb Pilar Tabares, que fins ara s'emetia un cop per setmana, s'oferirà cada nit a partir de les 12.

stats