La plantilla de Ràdio Sabadell denuncia la "politització" del mitjà

Els treballadors acusen la direcció de l'emissora d'haver emprès una "cacera de bruixes"

Els treballadors de Ràdio Sabadell  han denunciat la " gestió lamentable" de l'emissora municipal, que segons ells és " moguda pel revengisme" i ha donat lloc a una "cacera de bruixes" contra un treballador a qui qualifiquen com "un dels puntals de la ràdio des de la seva fundació".

La plantilla, agrupada en la plataforma Ràdio Sabadell Diu Prou, lamenta la "politització" de Comunicacions Audiovisuals de Sabadell –l'empresa municipal que gestiona l'emissora– i les "visites constants als despatxos de direcció" del regidor de Comunicació, Miquel Soler, representant de Guanyem (una escissió d'EUiA) al govern municipal, que formen també ERC, la Crida per Sabadell (CUP i moviments locals) i Unitat pel Canvi (ICV-EUiA). Els empleats també acusen el regidor d'haver-los amenaçat amb acomiadaments o la clausura de la ràdio, i denuncien la "precarietat" de les condicions laborals.

L'únic partit de l'equip de govern que s'ha referit al cas és la Crida, que en  un comunicat mostra "preocupació" per la situació de la ràdio i es compromet a "analitzar la situació a fons i fer les indagacions pertinents per abordar el conflicte".