Mèdia 05/02/2012

"Una política exterior al servei d'Espanya", a la portada d''El Mundo'

Els ministres d'Exteriors espanyols de la democràcia signen un article en què fan una crida perquè tota l'acció exterior d'Espanya es bolqui en la recuperació econòmica. Tota la premsa coincideix en la victòria d'Alfredo Pérez Rubalcaba per als principals titulars de portada

Ara
1 min
La portada d''El Mundo'

BarcelonaEl diari 'El Mundo' destaca a la seva portada una carta subscrita per tots els ministres espanyols d'Exteriors de la democràcia en què reclamen una política exterior unitària i dirigida exclusivament a la recuperació de l'economia. El titular principal de la portada de l'edició impresa de tots els diaris, però, és la victòria d'Alfredo Pérez Rubalcaba al 38è congrés del PSOE. Així, 'El Mundo' titula "El PSPOE s'atrinxera". En canvi, el diari 'El País' opta per una cita de Rubalcaba, en què assegurava: "A mi no em trencaran". El rotatiu espanyol també destaca una entrevista amb el ministre Luis de Guindos, en què alerta que "Si es demanen beneficis, els que més guanyen han de donar exemple".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Periódico' parla de "El nou PSOE", i destaca que el partit ha optat per "l'experiència" de Rubalcaba. "El temps de Rubalcaba", titula 'La Vanguardia' que també destaca en portada una entrevista amb el magnat d'Eurovegas, que assegura que tenen les mateixes opcions d'acollir el complex de casinos Barcelona que Madrid. 'El Punt-Avui' parla de Rubalcaba com un "Gat Vell", mentre 'Público' constata que "Rubalcaba guanya l'sprint'. Per l''Abc', ha guanyat "el socialisme moderat", i 'La Razón' considera que "El PSOE es parteix en dos". Aquest rotatiu també destaca una entrevista al ministre de Defensa en què afirma que "El patriotisme és un imperatiu categòric".

stats