Publicitat
Publicitat

recull de portades

“Ofensiva nacionalista a les aules”, a la portada de 'La Razón'

En la mateixa línia, 'Abc' sosté: "La justícia catalana manteja el castellà". 'El Mundo' rebla: "El Tribunal català es nega a aplicar la sentència del Suprem sobre el castellà"

Crítiques aferrissades en la premsa espanyola sobre la decisió del TSJC que avala el model lingüístic a les escoles catalanes. ' La Razón' titula: "Ofensiva nacionalista a les aules", i subratlla: "Educació en castellà a Catalunya: només amb permís del jutge". En la mateixa línia, ' Abc' sosté: "La justícia catalana manteja el castellà". El diari il·lustra la portada amb el quadre de Goya 'El pelele', per l'exposició sobre el pintor que s'estrena al CaixaForum, i aprofita el títol de la mostra 'Luces y sombras' per afegir 'en Cataluña'. ' El Mundo' rebla: "El Tribunal català es nega a aplicar la sentència del Suprem sobre el castellà".

Per contra, la premsa catalana interpreta la decisió del ple de la sala contenciosa com un blindatge al model que fixa la llei d'educació de Catalunya (LEC). ' La Vanguardia' afirma: "Nou aval de la justícia a la immersió en català". I l' ARA titula: "Aval a l'escola en català". ' El Punt Avui' obre amb la postura del president de la Generalitat, Artur Mas: "Som on érem i d'aquí no ens mourem". ' El Periódico' sentencia: "Tinguem la llengua en pau".

' El País' opta per titular en la mateixa línia que els diaris catalans i diu: "El TS avala novament l'escola en català". No obstant això, el rotatiu obre amb l'aprovació de la reforma laboral al Congrés i diu: "Rajoy treu la reforma laboral més dura amb el suport tàctic de CiU".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT