RECULL DE PREMSA
Mèdia 25/09/2011

"Els molesta tot el que faci olor d'Espanya", una declaració del torer català Serafín Marín, portada de l''ABC'

El rotatiu fa balanç de l'últim dia de toros a Catalunya. ETA i la crisi concentren el gruix de la resta de portades

Ara
1 min
'ABC', 25 de setembre

BarcelonaEl diari ABC obre amb una gran foto del torero català Serafín Marín, preparant-se per a l'última corrida a la Monumental. "Els molesta tot el que faci olor d'Espanya", destaca el rotatiu en portada, prenent així una declaració de Marín. La Razón destaca la necessitat de "Recuperar la marca Espanya" i "Clamor per la llibertat", amb una foto dels aficionats catalans reivindicant 'La Fiesta" en la penúltima corrida a Catalunya d'ahir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Diversitat en la resta de portades. El País titula "Els presos d'ETA demanen perdó cara a cara a les seves víctimes", una informació única en els rotatius d'avui. El Mundo destaca que "Rubalcaba celebra els 'passos' d'ETA que donen vots a Bildu", en referència a la iniciativa dels presos de l'organització terrorista d'unir-se a l'acord de Gernika que avui celebra un any. El rotatiu encara una fotografia de víctimes d'ETA i d'una manifestació abertzale a Bilbao.

En el terreny econòmic, La Vanguardia titula "Washington dubta que Europa se salvi tota sola" i El Punt Avui que "Els EUA veuen risc de 'fallida en cadena'".

Finalment, El Periódico obre amb una entrevista a la ministra de Defensa, Carme Chacón. "El 15-M va ser un fet molt rellevant", diu. Público titula "L'escola pública, en perill".

stats