Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

El 'Marca' presenta el “decàleg de Mou” per guanyar el clàssic contra el Barça

La trobada entre Merkel i Sarkozy per acordar un nou tractat per a Europa és el principal titular d'obertura aquest dimarts

El clàssic ja es disputa a les portades de la premsa esportiva cinc dies abans que els jugadors saltin al terreny de joc i malgrat els partits de Lliga de Campions que aquest dimarts disputen, entre altres, el Barça.

Marca titula: “Els 10 manaments”, i presenta el decàleg de Mourinho per guanyar el clàssic contra el Barça. En els tres primers llocs situen no encaixar el primer gol, convertir el Bernabéu en un infern i oblidar-se de l'àrbitre.

El Mundo Deportivo torna a parlar en català i avui titula: “Poca broma”. El diari es fa ressò dels gags del programa de sàtira esportiva de TV3 Crackcòvia, en què els dobles de Guardiola i Mourinho aquest dilluns van vaticinar un 1-3 i un 5-0, respectivament. L' Sport diu: “Primera victòria, 1-2”, i es fa ressò dels candidats a la Pilota d'Or: Xavi i Messi per al Barça, Cristiano Ronaldo per al Reial Madrid. En la mateixa línia, El 9 esportiu mostra una imatge de Messi i Xavi i titula: “Possessió de Pilota”.

La reunió d'aquest dilluns entre la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el president francès, Nicolas Sarkozy, per acordar un nou tractat per a Europa és el principal titular d'obertura a les portades d'aquest dimarts. La Vanguardia diu: “Merkel i Sarkozy imposen la retallada per tractat exprés”, El País subratlla: “El govern econòmic de l'euro s'obre pas amb un nou tractat”, El Punt Avui afirma: “Posen la directa”, El Periódico diu: “Europa plus”, i La Razón explica: “La UE tindrà un nou tractat que imposarà la integració fiscal”. Público subratlla: “Merkel i Sarkozy imposen la seva Europa”, i l' Abc titula: “Els mercats es creuen la nova Europa”, i afegeix que el pacte francoalemany fa pujar les borses i relaxa la prima de risc per sota dels 300 punts.

L' ARA opta per un altre dels temes de portada dels darrers dies, la fallida econòmica de la cooperativa agrícola tarragonina, i diu: “Butxaques buides a l'Aldea”.

El Mundo continua amb seu nou tema estrella, l'atemptat de l'11-M, i avui titula: “La romanesa que va reconèixer Zougam un any després havia sigut rebutjada com a víctima".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT