Premsa
Mèdia 15/01/2011

Els diaris miren cap a Tunísia després de la fugida de Ben Ali

La revolta popular que ha obligat el president del país a abanonar el poder i el país centra l'interès general de la premsa

Albert Castellví
1 min
'El Periódico' parla d'una "Tunísia escapçada"

BarcelonaLa majoria de diaris dediquen avui el seu principal titular de portada a Tunísia, després que la revolta popular que viu des de fa dies el país africà obligués ahir el president Ben Ali a deixar el càrrec que havia ocupat durant més de vint anys i a fugir del territori tunisià. "Tunísia, escapçada", anuncia el titular d'El Periódico, mentre que La Vanguardia assegura que "La revolta popular obliga Ben Ali a fugir de Tunísia". En la mateixa línia, El País explica que "El dictador Ben Ali fuig de Tunísia assetjat per la revolta popular" i Público titula "Ben Ali fuig per la revolta popular". La Razón, per la seva banda, diu que "El primer ministre expulsa de Tunísia el dictador Ben Ali i assumeix el poder", i l'ABC opta per un contundent "Tunísia esclata".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La resta de diaris també parlen del conflicte a Tunis en portada, però dediquen el principal titular a altres aspectes. Així, El Mundo obre edició assegurant que "El jutge Le Vert aporta dades que reactiven el cas Faisà", mentre que l'Avui titula "ZP enllesteix un pla per uniformitzar territoris".

stats