Premsa

La caiguda del PSOE a les enquestes, l'altre tema del dia

Les vendes de cigarretes van caure una tercera part al gener, segons l''Avui'

Líbia manté l'atenció informativa de la majoria de diaris

Una xifra, 32,29%, destaca a la portada de l' Avui. Representa el descens en el nombre de "cigarrets venuts" a Catalunya durant el gener en relació amb l'últim mes del 2010, una xifra que segons el diari ha sorprès fins i tot els experts.

La majoria de portades, però, continuen amb l'antenció centrada a Líbia. El País assegura que "Els rebels encerclen ja Gaddafi", i El Mundo titula que que "Gaddafi perd un bastió clau i els rebels formen govern". El Periódico encara veu pitjor la situació del líder libi: "Gaddafi perd una altra ciutat i els pous de petroli". L' ARA, en canvi, explica que "Gaddafi prepara la defensa de Trípoli", i per la seva banda La Vanguardia indica que "EUA dóna suport a la rebel·lió líbia, que pren punts clau".

Més enllà d'això, Público obre edició assegurant que "El PP consolida el seu avantatge sobre el PSOE", i La Razón ho quantifica: "Més de 3,4 milions de votants socialistes abandonen Zapatero". L' Abc ho concentra només al sud de l'Estat: "El PP arrabassaria el poder al PSOE a Andalusia".

Finalment, una imatge apareix repetida avui a les portades d' El Punt, l' Avui i El Periódico. Són les quatre columnes de Puig i Cadafalch que des d'ahir tornen a lluir al peu de la muntanya de Montjuïc.

Etiquetes

Més continguts de