Publicitat
Publicitat

Recurs de premsa

El Govern sospesa elevar al 5% inicial la reducció de sou als funcionaris, segons 'La Vanguardia'

Les manifestacions sindicals d'aquest diumenge copen les portades amb punts de vista oposats. 'El País' diu: "Els sindicats es reforcen al carrer per a la vaga general del 29". 'La Razón', en canvi, subratlla: "Fracàs general"

'La Vanguardia' revela aquest dilluns que " la Generalitat s'acosta a un tercer pla d'ajust". Segons el diari, les últimes xifres de dèficit poden forçar una tisorada de 4.700 milions aquest any, i això es podria traduir en el 5% inicial de la reducció de sou als funcionaris, en comptes del 3% anunciat a mitjans de febrer, si l'ajust de Madrid no arriba. A més, es preveu completar en un 5% la reducció del 20% d'entitats que depenen de la Generalitat i s'estan tramitant fusions o supressions d'un 10% addicional.

Les manifestacions sindicals d'aquest diumenge copen les portades amb punts de vista oposats. ' El País' diu: "Els sindicats es reforcen al carrer per a la vaga general del 29". ' El Periódico' subratlla: "Pressió per negociar". L' ARA opta per: "Els sindicats mantenen el pols".

' La Razón', en canvi, subratlla: "Fracàs general". En la mateixa línia, ' Abc' diu: "Assaig a mig gas". ' El Mundo', per la seva banda, destaca: "UGT i CCOO utilitzen l'11-M contra la reforma laboral".

' El Punt Avui' es decanta pel titular: "L'aznarisme ressorgeix", i subratlla que en 80 dies han tornat l'11-M, la vaga, la tensió al carrer i el decret laboral, i també afegeix que augmenta el nombre de càrrecs del govern Rajoy rescatats de l'etapa Aznar.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT