Mèdia 23/09/2020

Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté presentaran 'La Marató' de TV3 pel covid-19

Les novetats es presentaran en un programa especial del 'Tot es mou' el 7 d'octubre a les 19 h

Ara
2 min
Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté presentaran La Marató de TV3 pel covid-19

BarcelonaLa directora d'El matí de Catalunya Ràdio, Laura Rosel; la presentadora del Telenotícies migdia i directora dels últims programes especials sobre el covid-19, Raquel Sans; la periodista Mònica Terribas, i el director d'El Món a RAC1, Jordi Basté, seran els presentadors de La Marató de TV3, que se celebrarà el 20 de desembre i estarà dedicada al covid-19. Tots ells es posaran al capdavant del programa televisiu, mentre que Roger Escapa comandarà la part radiofònica del programa, des d'El suplement de Catalunya Ràdio.

Terribas i Basté (que preparen un nou projecte per a TV3) repetiran després d'haver presentat algunes parts del programa de l'any passat, tot i que el conductor principal va ser Quim Masferrer. A més, en el cas de Terribas (que s'havia posat al capdavant de La Marató el 2014, precisament fent parella amb Masferrer), aquest programa suposarà la seva reaparició als mitjans públics catalans després de la seva abrupta sortida d'El matí de Catalunya Ràdio al final de la temporada passada. Raquel Sans, per la seva banda, va conduir el programa solidari l'any 2008, al costat de Lídia Heredia, mentre que Rosel el presentarà per primera vegada.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3 presentaran les novetats de l’edició d’enguany amb un programa especial en directe per TV3 el dimecres 7 d’octubre, a partir de les 19 h, en el marc del magazín de tarda Tot es mou.

Els donatius, per telèfon a partir del 7 d'octubre

Amb el nom de Tot es mou per La Marató, aquest programa especial estarà presentat per Lluís Marquina i comptarà amb la presència dels presentadors d’aquesta edició de La Marató, de testimonis i de metges. A més, coincidirà amb una novetat excepcional: l’inici de la posada en marxa de les línies telefòniques del 900 21 50 50, amb voluntaris de la CCMA, que contribuiran a fer créixer el marcador de La Marató, que ja està obert des de l’1 d’abril per als donatius a través d’internet, Bizum i transferència bancària.

stats