Mèdia 14/06/2019

À Punt, TV3 i IB3 estrenen aquest cap de setmana 'Favorits', el primer programa coproduït per les tres cadenes

L'espai tractarà "les històries més impactants, curioses i divertides del món digital i la innovació"

Daniel Martín
2 min
Imatge de 'Favorits'

ValènciaÀ Punt, TV3 i IB3 estrenen aquest cap de setmana el primer programa coproduït per les tres cadenes. Es tracta de 'Favorits', un espai que pretén explicar les històries "més impactants, emocionants, curioses i divertides que ofereixen el món dels continguts digitals i les iniciatives innovadores".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La primera cadena a emetre l'espai serà IB3, que ho farà demà, dissabte, a les 20 h. En segon lloc ho farà À Punt, diumenge a les 21.15 h. Finalment, dimecres de la setmana vinent, i a partir de les 22.28 h, li arribarà el torn al Canal 33.

Des de la cadena valenciana han destacat que, tot i l'enfocament tecnològic, els protagonistes de 'Favorits' són les persones, i que per això l'espai centrarà la seva mirada en "descobrir gent extraordinària i personatges curiosos que s’amaguen darrere les xarxes socials, les campanyes més creatives, els fenòmens de massa i les iniciatives solidàries". "Potenciarem l'internet de les persones enfront de l’internet de les coses i, sempre, buscant sorprendre l’espectador", han subratllat des d'À Punt.

Cada capítol del programa tindrà una durada d’uns 25 minuts i estarà format per notícies breus, peces curtes sobre xarxes socials i tres reportatges, un per a cada territori: Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, que donaran visibilitat a la innovació local. La narració que conduirà el programa, que no compta amb un presentador, serà diferent en cada territori per adaptar-se a la varietat dialectal de cada cadena.

Un dels protagonistes del primer programa serà un invent per lluitar contra la malaltia d’Alzheimer a pedalades. “Robots enfadats” és l’inspirador cas d’una noia americana que va perdre un braç en un accident i ara fa esquetxos còmics sobre el seu braç amputat. A més, l'espai inclourà el cas d’un científic que està descobrint la personalitat dels peixos. També es veurà la feina dels joves valencians que ajuden a fer el tren més ràpid del món i com un poble ressorgeix amb els grafitis.

Amb aquest espai les tres cadenes fan un pas més en el seu camí per establir una col·laboració constant. 'Favorits' és el primer programa coproduït per les tres cadenes, que se suma a la cooperació en el territori de la ficció iniciada per À Punt i TV3 amb la gravació de la minisèrie 'La fossa', que encara no ha estat emesa. Dos canals, el català i el valencià, que juntament amb RTVE també han elaborat i emès la pel·lícula 'La dona del segle'.

stats