Mèdia 27/12/2013

Quina ha estat la frase de l'any?

Busquem la frase o expressió que ha quedat gravada en la memòria col·lectiva aquest 2013, bé perquè fan gràcia o bé perquè han sacsejat les consciències o bé perquè tenien un significat transcendent. Feu les vostres propostes i les sotmetrem a votació

Ara
1 min

BarcelonaL'ARA prepara el rànquing de les 10 frases que han marcat el 2013. Ho volem fer en co-creació amb els lectors. Per això us demanem que feu les vostres propostes, en l'espai per a comentaris d'aquesta notícia.

En seleccionarem 10 per sotmetre-les a votació i que els lectors acabin decidint quin lloc ocupa cada una d'aquestes deu en el rànquing.

Us posem exemples del que demanem:

"Ens veurem a l'infern. Fins aviat, gàngster" (David Fernàndez, a Rato, al Parlament)

"Tot és fals, excepte algunes coses" (Mariano Rajoy, en una roda de premsa intentant desmentir el que s'havia publicat sobre la doble comptabilitat del PP)

"Jo tinc un fiscal de confiança" (Alícia Sánchez-Camacho, en la conversa de la Camarga)

"Relanxing cup of café con leche" (Ana Botella, en el seu discurs en la final en què aspirava a aconseguir els Jocs Olímpics per a Madrid)

"Fi de la cita" (Rajoy, al Congrés, llegint el que li havien escrit i fins i tot els parèntesis amb acotacions)

"El sistema actual no permet progressar cap a una millora de la qualitat educativa, com posen en evidència els resultats de les proves 'Trepitja' [en lloc de Pisa]" (Joana Maria Camps, consellera d'Educació de les Balears")

"Missió acomplerta. Jo ja he guanyat" (Edward Snowden, en una entrevista al 'Washington Post' sobre les revelacions sobre la NSA)

stats