Ràdio

Joan Lluís Garcia serà el nou cap d'Esports de RAC1

El periodista, fins ara sotsdirector d''El món a RAC1', ha anunciat el seu nou càrrec mentre es recupera d'un greu accident de trànsit

2 min
Joan Lluís Garcia

BarcelonaJoan Lluís Garcia, fins ara sotsdirector d'El món a RAC1, serà el cap d'Esports de l'emissora a partir de la temporada vinent. El periodista ha anunciat les seves novetats professionals avui a través del programa de Jordi Basté, tot i que no ho ha pogut fer presencialment perquè és a l'hospital recuperant-se d'un greu accident de trànsit que va patir la setmana passada. De fet, Garcia ha enregistrat un emocionant missatge en què ha volgut compartir amb els oients com es troba. "Si sou fidels oients del programa, potser heu vist que jo, en Joan Lluís Garcia, no hi aparec. I és que avui fa vuit dies que soc a l’Hospital Clínic de Barcelona, recuperant-me d’un greu accident que ha fet que tingui una melsa menys, vuit costelles i el maluc trencats i una llengua que ara està adormida però que es despertarà", deia en el missatge. Dijous passat al matí una furgoneta es va saltar un semàfor en vermell i va envestir Garcia, que conduïa la seva moto.

En el missatge que ha compartit amb els oients d'El món a RAC1 ha explicat que el final de temporada suposa, a més, el seu comiat del programa matinal líder de la ràdio en català. "Amb la temporada jo també dic adeu als meus amics d'El món a RAC1. I també a vosaltres, els milers i milers d’oients que ens escolteu cada matí. I ho faig amb una llàgrima als ulls, però també content d’assumir la meva nova responsabilitat a RAC1, cap d’Esports. Així que l’any que ve em sentireu en altres hores, més nocturnes, i celebrant els gols de tots els equips catalans", ha detallat.

Poc abans d'escoltar les paraules de Garcia, Basté ha explicat que ahir, vuit dies després de l'accident, l'equip del programa va tenir l'alegria de poder veure el seu company. El càrrec de sotsdirector d'El món a RAC1 l'ocuparà a partir de la temporada vinent Xavi Pérez.

stats