Marina Romero presentarà 'El matí de Catalunya Ràdio' a l'estiu

Adam Martín presentarà les tardes i Roger Carandell i Marta Montaner faran tàndem el cap de setmana a 'El suplement d'estiu'

1 min
Marina Romero conduirà 'El matí de Catalunya Ràdio' durant la temporada d'estiu

BarcelonaLa temporada d'estiu està a punt d'arribar i Catalunya Ràdio ja ha anunciat les veus que es posaran davant el micròfon per vacances. Marina Romero, que ja forma part de l'equip d'El matí de Catalunya Ràdio, agafarà el relleu de Laura Rosel durant sis setmanes al capdavant del magazín matinal de la ràdio pública de dilluns a divendres. La programa estiuenc de Catalunya Ràdio arrencarà el 18 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Adam Martín tornarà a assumir les tardes de Catalunya Ràdio, de 16.00 a 19.00 h. A partir de les 19.00 h, el Tot costa, tant per ràdio com per tele, a través d'Esport3, analitzarà l'actualitat esportiva estiuenca, fins a les 20.30, en què el Catalunya nit repassarà les notícies més importants del dia. A partir de les 21.00 h, Catalunya Ràdio oferirà L'hora del podcast, en què s'emetran alguns dels continguts digitals generats per l'emissora.

Roger Carandell i Marta Montaner

Pel que fa al cap de setmana, Roger Carandell i Marta Montaner, que durant la temporada regular presenten Adolescents XL i són dues de les cares més joves de l'emissora, substituiran Roger Escapa i s'encarregaran d'El suplement d'estiu, entre les 9.00 i les 12.00 h.

stats