Mèdia 15/10/2019

Rakuten TV oferirà part dels seus continguts de franc

La plataforma tindrà una versió del servei amb publicitat i accés gratuït

Ara
1 min
Rakuten TV oferirà part dels seus continguts de franc

BarcelonaLa plataforma de streaming Rakuten TV ha anunciat que llançarà una versió gratuïta del seu servei. D'aquesta forma, els usuaris podran accedir de franc a part del catàleg de Rakuten TV, que en aquesta nova versió comptarà amb publicitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat l'empresa, aquesta nova versió del servei tindrà un catàleg format per pel·lícules i ficcions de Hollywood i productes locals que s'ampliarà progressivament sumant continguts exclusius de Rakuten. Entre aquests últims hi figura Matchday - Inside FC Barcelona, una sèrie documental que s'endinsa en els secrets del Barça i mostrarà imatges en exclusiva de la vida privada d'alguns jugadors. La producció, que compta amb narració de John Malkovich, ha estat impulsada entre d'altres, pel club, Kosmos Studios i Producciones del Barrio (la productora de Jordi Évole).

Jacinto Roca, fundador i CEO de Rakuten TV, assegura que la nova estratègia de la plataforma està en sintonia amb la tendència del sector en què "els anunciants passen de la televisió tradicional al model sota demanda". El servei de Rakuten estarà disponible en la versió beta de les Smart TV fabricades el 2019 i progressivament també s'hi podrà accedir a través d'altres suports com el telèfon mòbil i el web.

stats