Publicitat
Publicitat

RECULL DE PORTADES

"El PP estudia crear el banc públic més gran de la història", a la portada d''El Mundo'

El diari subratlla que la nova entitat "incorporaria Novagalicia Banc i Catalunya Banc a Bankia, si no hi ha ofertes atractives"

' El Mundo' obre l'edició d'aquest divendres amb el titular: "El PP estudia crear el banc públic més gran de la història". El diari subratlla que la nova entitat "incorporaria Novagalicia Banc i Catalunya Banc a Bankia,  si no hi ha ofertes atractives".

'El Punt Avui' també se centra en la proposta bancària del ministeri d'Economia, i titula: "Banca pública".

' El País' opta per: "El 'cas Dívar' obre una crisi sense precedents al poder judicial".

' La Razón' titula: "En defensa de Gibraltar". El diari subratlla que la Guàrdia Civil demana un 40% més d'efectius després dels "atacs de la Royal Navy a pesquers espanyols".

' Abc' també se centra en la polèmica a Gibraltar, i titula: "Espanya adverteix que no tolerarà més humiliacions".

'El Periódico' fa doble portada. La primera la dedica a la final de Copa d'aquest vespre, i titula: "El futbol és el rei". La segona obre amb el tancament del portal d'Interior, i diu: "La web antivandalisme es tanca sense detinguts".

'La Vanguardia' diu: "Guindos ajorna la subhasta de Catalunya Caixa". El diari subratlla que el govern espanyol retarda dues setmanes la presentació d'ofertes per adquirir l'entitat.

L' ARA afirma: "Eurobons sí o si". El diari planteja 4 preguntes sobre els eurobons, que han estat el centre del debat els darrers dies. A les pàgines interiors ofereix una portada dedicada a la final de Copa i al tècnic de Santpedor, que avui juga l'últim partit a la banqueta blaugrana: "La Copa del Pep", titula el diari.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT